Hårprodukter

Hårprodukter

 

Hjælp dit hår med at holde sig sundt og smukt, ved at give det fugt og pleje

Gode hårprodukter er vigtige for dit hårs sundhed

Tips og tricks til et velplejet hår

 

Få gode råd her på haarteori.dk

 

Alle de omtalte produkter her på siden er fra det professionelle og frisøranerkendte mærke Echosline, som forhandles igennem Danmarks eneste certificerede forhandler ShopRosted.dk

Shampoo

 

Shampoo bruges til at vaske håret rent. Den renser håret, ved at fjerne talg og snavs fra håret.

 

Når det er sagt findes der rigtig mange forskellige typer af shampoo, og det er derfor vigtigt at du finder en der passer til lige præcis den hårtype som du har.

 

Det kan være du har skadet og ødelagt hår, at dit hår er tørt eller at du har farvet hår som du ønsker at holde smukt og glansfuldt. Det kan også være at du har krøller, eller ønsker et mere glat hår.

 

Her er et par eksempler på forskellige shampooer, til forskellige typer af hår.

Farvet hår

Hvis dit hår er farvet, er det en god ide at bruge en farvebevarende shampoo, så din hårfarve forbliver smuk og glansfuld længst muligt. Her ville vi anbefale at bruge Echoslines Keratin shampoo, der ikke nok med at den er farvebevarende også har en udglattende effekt på håret.

Ødelagt og skadet hår

Har du skadet eller ødelagt hår er det vigtigt at du finder en shampoo der er reparerer og genopbygger håret. En lækker shampoo til dette formål ville være Kromatik shampoo fra Echosline, som reparerer ødelagt hår, og som samtidig genopbygger håret indefra.

kromatik-shampoo

Krøllet hår

Har du et flot hår med krøller, som du ønsker at holde smukke og spændstige, vil det være ideelt at bruge en shampoo der støtter krøllernes naturlige bevægelser og samtidig tilfører dem fugt og pjele. Her kan anbefales Echoslines Curl shampoo, som netop er udvilket til hår med krøller, som giver krøllerne vitalitet.

Lyst hår

Mange lyshårede oplever at deres hår kan få et gyldent skær, som kan gøre at håret kommer til at se lidt gulligt og grumset ud. Ønsker man at komme af med de gyldne toner, og få en mere kold og klar tone i håret, kan man med fordel anvende en anti-yellow shampoo. Her er Echoslines S6 shampoo en super effektiv anti-yellow shampoo der med det samme neutraliserer de gyldne toner og giver lyst hår en mere kold og klar tone.

Ødelagt hår

Kromatik mask

Hårkur/mask

 

Formålet med at bruge hårhur/mask er at tilføre håret ekstra fugt og samtidig at pleje det i længderne, såledet at håret altid føles lækkert og blødt.

 

Når du bruger en god hårkur/mask, opretholder du samtidig en god fugtbalance for håret, som får det til at se velplejet, sundt og glansfuldt ud. Dertil undgår du slidte og udtørrerede hårstrå som er skrøbelige og knækker.

 

Ligesom ved shampoo, afhænger valget af hårkur/mask af hvilken type hår du har. Ved f.eks. tørt hår er det derfor vigtigt at vælge en kur der er meget fugtgivende, hvorimod du bør vælge en genopbyggende kur, med f.eks. proteiner der styrker håret, hvis du har skadet eller kemisk behandlet hår.

 

Alle de omtalte shampooer ovenfor, har en tilhørende kur. Der altid en god ide at bruge en god kur efter brug af shampoo, for hele tiden at holde håret sundt og velplejet.

Krøllet hår

Curl mask

Lyst hår

M6 mask

Farvet hår

Keratin mask

Serum (hårolie)

 

Ved brug af serum kan du opnå et lækkert og sundt hår, som samtidig er velplejet og som dufter godt.

 

Det gode ved en serum er, at den indeholder mange plejende indgredienser og den er samtidig smart, da den kan anvendes i både vådt og tørt hår. I vådt hår trænger serumet længere ind i håret og vil ofte være genopbyggende for håret. Dertil beskyttes håret mod varme fra stylingprodukter og solens UV-stråler.

 

En serum er desuden rigtig god til at afhjælpe kruset hår og til at samle og fugte tørre hårspidser, så hele håret får et mere sundt og glansfuldt udtryk.

 

Også indenfor serum, er det vigtigt at man finder lige præcis den serum der passer til ens hårtype, for at få det bedst mulige resultat.

Tørt og kedeligt hår

Hvis dit hår virker tørt og kedeligt, er det en rigtig god ide at vælge en serum der er ektra fugtgivende, som kan give håret fornyet liv og styrke. Til dette formål har Echosline f.eks. lavet en super let og lækker Argan Fluid, som er en leave-in olie der tilfører håret rigtig meget fugt og som samtidig giver det vægtløshed og fornyet styrke.

 

Echosline har også lavet en intens fugtgivende Luxury Oil, som nærer håret i dybden, uden at det tynges ned. Håret bliver samtidig silkeblødt og lækkert.

Kruset hår

Har du kruset hår, er det vigtigt at finde en serum der undover at eliminere krus, samtidig også forebygger spaltede spidser og udtørring af håret, for at opnå et sundt og glansfuldt hår. Discipline serum, er en rigtig god anti-krus olie, som er tilsat kakaosmør, arganolie og silkeproteiner, for at give et smukt, blødt og håndterbart hår.

Farvet og kemisk behandlet hår

Når dit hår er farvet eller kemisk behandlet, har det behov for ekstra pleje, da håret som oftes vil være svækket og derfor mere modtageligt overfor ydre påvirkninger. Her bør man derfor vælge en serum der beskytter håret. En god olie ville f.eks. være Keratin Fluid, som netop beskytter håret, har anti-krus effekt og som forhindre spaltede spidser.

Copyright @ All Rights Reserved